Първокласниците в Гълъбово получиха раници и пособия за първия учебен ден от ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“

15.09.2017

Всички сто и един първокласници в община Гълъбово получиха подарък по повод първия учебен ден от ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“. 50-те момчета и 51 момичета, които за първи път чуха училищния звънец в Гълъбово, получиха цветни раници и ученически пособия, осигурени от най-новия и модерен ТЕЦ в България .

Осигуряването на необходимите пособия за първия учебен ден е традиционна инициатива на ЕЙ И ЕС, която се провежда за 9-та поредна година.

„Днес Вие навлизате в един нов и прекрасен етап от детството. Годините в училище са магични, защото те могат да ви помогнат да сбъднете мечтите си. Помнете, че усилията и упорството ви през следващите 12 години ще градят пътя, по който ще постигнете бъдещето, което сънувате. Няма невъзможни неща! Само пожелайте и утре можете да бъдете тези, които ще променят света!“, пожела на първокласниците изпълнителният директор на ЕЙ И ЕС България Иван Цанков.

Образованието е сред основните приоритети  в програмата за корпоративна социална отговорност на ЕЙ И ЕС България. Тя цели да поощрява развитието на младите хора в региона, да стимулира любознателността и уменията им и да насърчава тяхната увереност и самочувствие.