За девета поредна година ЕЙ И ЕС България подари празник на децата от Гълъбово

01.06.2018

За девета поредна година ЕЙ И ЕС България организира специално събитие, с което да направи празника на децата от Гълъбово още по-вълнуващ.

Компанията подари на малчуганите от региона представление на музикалната постановка „Макс и Мориц“. Тя бе изпълнена  от артистите на Театрално-музикалния център – гр. Кърджали, а пакостите на двамата герои и многобройните смешни ситуации спечелиха стотици детски усмивки. Тази година празничните мероприятия по повод Международния ден на детето 1 юни се проведоха в Дома на културата – гр. Гълъбово. Всички деца от 1-и до 4-и клас на територията на общината, както и всички възпитаници на детските градини в региона и на Дневния център за деца с увреждания бяха поканени на представлението.

Като социално-отговорна компания, ЕЙ И ЕС България е ангажирана с широк кръг от социални, икономически и екологични инициативи, чрез които се стреми да подобрява качеството на живот на общностите в региона. Доказателство за това е, фактът че от 2006 година досега ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово” е инвестирала близо 14 милиона лева в социални програми, като една от основните целеви групи за социалната политика на компанията е образованието и грижата за децата и младежите.

Ден на детето - Гълъбово2Ден на детето - Гълъбово