ЕЙ И ЕС България и Община Гълъбово подписаха споразумение за сътрудничество

15.08.2017

IMG_9315На официална церемония днес, ЕЙ И ЕС България и Община Гълъбово подписаха договор за сътрудничество в областта на корпоративна социална отговорност. В рамките на договореното, ЕЙ И ЕС ще подкрепи серия от обществено полезни инициативи за подобряване на условията на живот на жителите на общината. Новият договор е естествено продължение на дългосрочния ангажимент  на ЕЙ И ЕС към Община Гълъбово и изградените добри отношения между двете страни.

“Изключително съм щастлив да подпиша договора за сътрудничество между ЕЙ И ЕС и Община Гълъбово. Това споразумение надгражда  добрите отношения между Общината и ЕЙ И ЕС, и е пример за положителните резултати при изпълнението на проекти,” заяви Президентът на ЕЙ И ЕС България Оливие Маркет по време на церемонията. “През годините този договор се превърна в едно стабилно и ползотворно партньорство, защото е посветен на най-важната кауза – подобряването на живота на хората,” продължи той.

ЕIMG_9349Й И ЕС ще продължава да подкрепя традиционните ежегодни инициативи на общината, които през годините сe наложиха като основа на програмата за корпоративна социална отговорност на компанията. От 2006 година досега ЕЙ И ЕС България е инвестирала над 6.9 милиона евро в социални програми в района на Гълъбово. Основните акценти в програмата на компанията са подобряване на инфраструктурата, образование и грижа за децата и младежите. Като част от нея през миналата година бе открит напълно реновираният младежки център в града. В реконструкцията на съоръжението бяха вложени 2,2 милиона евро. В момента той е най-модерното съоръжение от този тип в региона.