„Дървото на ангелите“ на ЕЙ И ЕС дари радост на деца в Гълъбово за Коледа и тази година

21.12.2016

DSC_2708Днес ЕЙ И ЕС България проведе за седма поредна година традиционната си коледна инициатива „Дървото на ангелите”. Служителите на компанията събраха 6000 лв. лични средства, с които купиха топли дрехи и обувки за близо 200 деца в неравностойно социално положение от Гълъбово.

“Ние много държим на образованието и затова правим всичко възможно, да ви осигурим по-добри условия за учене. Колкото по-добро образование получите, толкова по-добри възможности ще имате в живота“, заяви по време на празника Оливие Маркет, изпълнителен директор на ЕЙ И ЕС България.

DSC_2686„Тази година сте имали много добри резултати в училище и затова под „Дървото на ангелите“ има подаръци за вас“, похвали децата изпълнителният директор „Експлоатация“ на ЕЙ И ЕС България Тодор Бележков.

Всяка година служителите на ЕЙ И ЕС даряват лични средства за закупуването на дрехи, обувки, играчки и лакомства за нуждаещите се малчугани. Ако събраната сума не е достатъчна, за да се осигурят подаръци за всички деца, тя се допълва със средства от бюджета на компанията. В последните години обаче тази тенденция намалява, защото служителите осигуряват все по-голяма част от нужната сума. Тази година те събраха 80% от необходимите средства за закупуване на всички подаръци.

 

DSC_2735Инициативата „Дърво на ангелите“, е свързана с един от основните аспекти на програмата за корпоративна и социална отговорност на ЕЙ И ЕС България – подпомагане на местната общност, с цел подобряване живота на хората и реализиране на трайна промяна в общностите, в които нашият бизнес оперира.