Бъдещето на Гълъбово празнува с ЕЙ И ЕС България

01.06.2017

За осма поредна година компанията осигури развлечения за децата от града

DSC_0099 Забавна програма с много танци, дресура на екзотични животни и любими детски герои подари ЕЙ И ЕС България на децата от Гълъбово по случай Международния ден на детето.

За осма поредна година на 1 юни компанията организира празник за децата от общината, за да има даде повече усмивки на техните лица. Тази година тържеството се проведе на откритата сцена на обновения със средства от ЕЙ И ЕС Младежки център в Гълъбово, а участие в него взеха над 300 деца от 4 детски градини и 3 училища от общината.

DSC_0093_1Инициативата е част от програмата за корпоративна социална отговорност на ЕЙ И ЕС България. От 2006 година досега ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”, част от бизнес портфолиото на ЕЙ И ЕС България, е инвестирала над 6.9 милиона евро в социални програми в района на Гълъбово. Основните акценти в нея са подобряване на инфраструктурата, образование и грижа за децата и младежите. Като част от нея през миналата година бе открит напълно реновирания младежки център в града, в реконструцията на който бяха вложени 2,2 милиона евро. В момента той е най-модерното съоръжение от този тип в региона.